Britax

Primo

Ett enkelt babyskydd som kommer tillsammans med en bas som både går att bältesmontera och isofixmontera

Baby-Safe 3 i-size

Maximal trygghet med detta babyskydd som är godkänt enligt det senaste regelverket i-size. Basen är roterbar och monteras med isofix.

Baby-Safe iSense

Babyskyddet är godkänt enligt i-size. Det är utrustad med belysning som tänds och släcks automatiskt för att förenkla installationen i bilen eller på en barnvagn. Det används tillsammans med flexbase iSense som man även kan använda till stol nr 2, Dualfix iSense. Basen är roterbar.

Max Way Plus

En bältesmonterad bakåtvänd bilstol med generös rygglängd vilket innebär att barnet kan sitta bakåtvänt länge.

Swingfix M i-size

Väljer ni de här stolen gör ni ett bra val. Den kan roteras 90 grader mot dörren vilket gör det mycket enklare att ta i och ur barnet.

Dualfix i-Sense

Dualfix i-Sense klickas på Flex base iSense och ger förstklassigt skydd och mysig komfort under många bilfärder.

Kidfix i-Size

Den nya KIDFIX i-SIZE har utvecklats och godkänts enligt den nya i-Size-standarden.  De beprövade teknikerna XP-PAD, SICT och SecureGuard kombineras nu med ett nykonstruerat sittutrymme som ger optimal krockprestanda.

Kidfix M i-Size

Något enklare än Kidfix i-size men även denna modell är testad och godkänd enligt senaste i-Size-regleringen och erbjuder säkerhet du kan lita på, samt maximal komfort.

Tillbehör

I butiken hos oss hittar du de tillbehör du kan tänkas behöva för att både skydda ditt barn och din bil. Exempelvis underförankringsband, speglar, sätesskydd mm.